Wei Ping

Haar naam is Wei Ping maar iedereen noemt bij haar Europese naam Sunny.

Een multi getalenteerde kunstenaresse die bekend staat om haar 'geschreven'  zeefdrukken met het thema ‘Stop Thinking'. Wei Ping heeft tientallen exposities in binnen- en buitenland gehad. Werk van haar hangt in een aantal musea w.o Shanghai Art Museum; de Shanghai bibliotheek; Guangzhou Art Museum.

In haar werk herhaalt ze de korte tekst ‘Stop Thinking’ het thema van de serie, die zij zo'n 15 jaar geleden creëerde. Sunny geeft met dit thema aan dat, wij in onze drukke gecompliceerde wereld te weinig tijd nemen voor gevoel en emotie en onze relaties.

Gallery 54 heeft exclusiviteit voor de verkoop van de zeefdrukken (silk screens) en Certified Artists Prints van Wei Ping. Haar meeste silk screens worden, in een kleine oplage, gedrukt op rijstpapier. Dit gebeurt nog op de traditionele wijze met de hand. De limited artprints worden machinaal gedrukt.

Wei Ping haalt haar inspiratie uit haar dagelijks leven en veel van haar modellen zijn haar familieleden w.o haar zoontje,zus, nichtje en vader.

Beschikbare werken