PAN Amsterdam
De beurs voor kunst, antiek en design de PAN in Amsterdam vindt plaats 24 november tot 1 december in de RAI.

Kunsthal Rotterdam
Van 7 december tot en met 29 maart  is de tentoonstelling MEESTERLIJK! vier eeuwen teken- en schilderkunst in de Kunsthal Rotterdam. De tentoonstelling laat een groots overzicht zien van 4 eeuwen tekeningen en schilderijen van beroemde meesters zoals Rembrandt, Rubens, Van Gogh, Delacroix, Pissaro, Saenredam en Basquiat. www.kunsthal.nl

Naarden The Art Fair (vh Kunst- en antiekweekend)
Van 23 tot en met  zondag 26 januari 2020 , paradijs voor kunstliefhebbers met gevoel voor kwaliteit. Onze zustergalerie Galerie Kunstbroeders neemt dit jaar weer deel op stand 5 met een aantal verrassende nieuwe en bekende kunstenaars.
Voor vrijkaarten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Naarden The Art Fair

Art Karlsruhe
Van 13 tot en met 16 februari 2020 vindt Duitslands grootste kunstbeurs weer plaats in het beursgebouw in Karlsruhe. Aan deze beurs nemen  meer dan 200 internationale galeries deel waaronder Galerie Kunstbroeders. ( in de DM Arena).
Voor vrijkaarten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier

                                                                                                                    Art Karlsruhe

Topwerk van Brancusi in Brussels BOZAR.
Ruim 200 werken van de Roemeense kunstenaar en bevriende tijdgenoten zijn te zien op de tentoonstelling: Brancusi – sublimeren van vorm. De expositie ins het Brusselse BOZAR toont niet alleen de topmerken van Brancusi en van sommige van zijn vrienden als Duchamp, Leger en Man Ray. Maar ook briefkaarten, tekeningen, foto’s die Brancusi van zichzelf, zijn werk, zichzelf tussen zijn werk en zijn vrienden tussen zijn werk maakte. Tot en met 12 januari te zien in BOZAR Brussel.

Van Gogh. Monet. Rembrandt. In museum Barberini te Potsdam.
Vanaf heden tot 02-02-2020 loopt de tentoonstelling Van Gogh Stilleben in het Potsdammer museum Barberini. Gevolgd door een tentoonstelling van Monet en Rembrandt in 2020. www.museum-barberini.com